Uitzending

Uitzending
In het najaar van 2024 zullen we wereldwijd een uur durende internet-uitzending lanceren, elke dag vanuit een andere tijdzone. Deze 24 uitzendingen zullen olifantliefhebbers informeren over de missie van Olifant Wereld en hoe we deze willen bereiken. We nodigen alle olifantliefhebbers uit om deel te nemen aan deze educatieve en inspirerende uitzendingen, waarbij we samen streven naar het behoud van deze majestueuze dieren.

De uitzendingen komen vanuit:

1. New Zealand

2. Salamon Islands

3. Australia

4. Tokyo, Japan

5. Hongkong or Shanghai, China

6. Thailand

7. Birma / Myanmar

8. Sri Lanka

9. Oman, Dubai or Seychelles

10. Tanzania

11. Zambia

12. The Netherlands

13. England

14. the Azores

15. Brazil

16. Argentina

17. Bolivia

18. Peru

19. Canada

20. Denver, U.S.A.

21. Los Angels

22. Anchora, U.S.A.

23. Hawaï

24. Tonga

Info over de uitzending

In iedere uitzending van onze programma’s staat een rijke variëteit aan content centraal, ontworpen om olifantliefhebbers over de hele wereld te informeren en te inspireren. Elk programma biedt een diepgaande verkenning van verschillende facetten van het leven van olifanten en de inspanningen om hun welzijn te bevorderen.

Tijdens de uitzendingen wordt ingegaan op diverse onderwerpen, waaronder het leven van olifanten in specifieke landen, de samenwerking met beschermingsorganisaties ter plaatse, en een diepgaande verkenning van het volledige levensverloop van olifanten, van conceptie tot aan het einde van hun leven. Zowel de Afrikaanse als de Aziatische olifanten komen uitgebreid aan bod, met speciale aandacht voor hun evolutie gedurende de afgelopen 75 miljoen jaar.

Daarnaast wordt in de uitzendingen aandacht besteed aan de voornaamste bedreigingen waarmee olifanten worden geconfronteerd, evenals de mogelijke oplossingen die Olifant Wereld inzet om deze bedreigingen aan te pakken. Ook delen bekende olifantdeskundigen, waaronder de gerenommeerde Lek Chailert, hun persoonlijke ervaringen en inzichten in de wereld van olifanten.

Om de uitzendingen te volgen, is aanmelding als Wereldbewoner vereist. Deze registratie is kosteloos en biedt toegang tot een persoonlijke toegangscode, waarmee kijkers de uitzendingen kunnen bekijken op hun eigen gemak. Of het nu gaat om het bijwonen van een specifieke uitzending die relevant is voor hun interesses, het bekijken van meerdere programma’s, of het genieten van het volledige uitzendschema, onze Wereldbewoners hebben de flexibiliteit om de uitzendingen op hun eigen tempo te volgen en te verkennen.

Aanmelding uitzending